Екип

 

Радослава от отбора в София

Здравей, аз съм Радослава- меломан, планинар, пътешественик, филолог и филантроп:) Щастливото семейство е това, което дава заряд на всички останали начинания в живота ми. След невероятния късмет да срещна Румен преди 3 години (справка по-долу) реших, че е време да се посветя на дейност, която прави възможно повече хора да срещат своите половинки и това да се случва по забавен и приятен начин.
 
 

Румен от отбора в София

Здравей, аз съм Румен, на 50 години, икономист и мениджър. Преди 3 години се ожених повторно и щастливо за Радослава и сега се радваме на общо 4 деца, 3 от които вече студенти. След повече от две десетилетия работа из Европа за шведски корпорации, реших да посветя усилия и време, за да помогна с труд и знания в България и на други хора около нас да намерят сродни души.

Вървенето по пътя в търсене на нужния ни човек, е също толкова ценно, колкото и достигането на резултата, защото ни учи как да разберем и заобичаме себе си. А в крайна сметка как ще те заобича някой друг, ако ти сам не можеш искрено да го направиш?

 

Цвети от отбора в София

Здравей, аз съм Цвети! Имам слънце в очите, морски вълни в краката, пролетните бури в глава и захарен памук в ръката. Обичам живия контакт с хората, да намирам нови приятели и местенца, но освен динамиката обичам понякога да мързелувам някъде сред природата.

Най-зареждащо е да си обграден от щастливи хора, за това често се разхождам с четка и боички и рисувам усмивки в сърцата на хората.

 
 
 
 

Вили от отбора в Пловдив

Здравей, аз съм Вили. Смятам, че всяка нова среща е едно положително и зареждащо преживяване. Обичам да се запознавам с интересни и позитивни хора, и да споделяме хубавите моменти на очарователни местенца на по чаша ароматно кафе. Харесва ми, че помагам на хората да разширят кръга си от приятели или познати и да се забавляват.

 
 
 
 

Лора от отбора в София

Здравей, аз съм Лора. Занимавам се с много и все шарени неща, предимно писане и бърборене, разбира се. :)

Обичам всички сезони, морето, новите хоризонти, тиквички с ориз и бира!
Мисля, че съм един щастлив човек и искам всички около мен да са такива, а каква по-добра възможност от “Sexy & Single” party?!
И както е казал един от любимите ми писатели – Вл. Набоков: “Литературата и пеперудите са двете най-големи страсти на човека”…затова, летете и се обичайте!

 
 

Светльо е организатор на събития

Светльо от отбора в София

 

Здравей, аз съм Светльо! Занимавам се със Speed Dating 3, защото смятам, че има смисъл да помагаш на хората да живеят интересно :). Много обичам да пътувам, спортувам (все по-рядко :( ) и се занимавам с йога.

 

 

 

 

 

 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg