Заплащане на ваучер за подарък

Заявката Ви бе приета успешно. За да завършите процеса на закупуване, моля заплатете ваучера по един от описаните по-долу начини. Ако в момента нямате готовност да заплатите, копирайте адреса на страницата, за да се върнете на нея по-късно. Ваучерът ще бъде изпратен на посочения от Вас email до един работен ден, след като получим плащането по нашата сметка. Ако ваучерът Ви е необходим по-рано, моля консултирайте се с нас на телефон 0884.55.79.49 преди да извършите плащането.

 

Цената на поканата за събитието е 20 лв/ 10 eur.

Мoжете да заплатите чрез банков превод, вноска на каса в Райфайзен банк, Easy Pay, Epay, PayPal или банкова карта.

 

Плащане чрез Easy Pay: Можете да заплатите за наше събитие във всички обекти на Easy Pay  с изключение на тези в бензиностанции OMV и куриерската фирма Econt. Кажете на служителя, който Ви обслужва, че типът плащане е „Превод по микросметка с идентификатор КИН”. Задължително попълнете следната информация в “основание за плащане” “Подарък – (Вашето име и фамилия)”
Преведете сумата на следната микросметка:
КИН: 2781073545

 

Плащане чрез ePay: Ако плащате чрез ePay акаунт, задължително изберете “email” от падащото меню “Информация, която получателят ще види за Вас “. Системата поддържа плащане чрез карти с логото на MasterCard или Visa.

 

Плащане чрез PayPal: Ако плащате чрез PayPal акаунт, задължително попълнете вашето име и email в полето “Add special instructions to merchant”. Системата поддържа плащане чрез карти с логото на MasterCard, Visa и American Еxpress. Всички указания са на английски език. Заплащането се извършва в евро при цена 10 EUR.


 

Плащане чрез банков превод или вноска на каса в Райфайзен банк: При плащане с банков превод задължително попълнете следната информация в полето “основание за плащане” “Подарък – (Вашето име и фамилия)”
Преведете сумата на следната сметка:
Райфайзен банк
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG32RZBB91551035467706
Титуляр: ИМДИ ЕООД

*При плащане чрез банков превод или на каса в Райфайзен банк може да измине до един работен ден преди сумата да се отрази по нашата сметка.
 

 

 

 

 

 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg