Ресторант УНО

Ресторант Уно

Заведението разполага със зала за частни партита, където ще се провеждат Speed Dating събитията

 

Ресторант Уно се намира в центъра на гр. София, ул. Г. С. Раковски 121. Притежаваме богат опит от над 15 години традиции в ресторантьорството. Ресторантите ни са известни с безспорното качество на храната, отлично обслужване и изискана обстановка.

Ресторант УНО разполага с две напълно отделни зали. Салон „Барбекю” разполага с 40 места и изключително вкусно средиземноморско меню, предложения за прясна риба, барбекю, приготвени от топ-готвач, обучаван с чужбина и поднесени от професионални сервитьори.

Салон Пица и Паста предлага възможност за наемане на залата за частни партита, като обстановката предразполага за пълен релакс. Всеки ден между 11,30-15,30 ч. можете да обядвате на нашата блок-маса с над 15 изкушаващи предложения за 7,99 лв. Опитайте и нашите пица и паста, приготвени с продукти от Италия по оригинални италиански рецепти от пицар, обучен в Италия на цени от 4,90 – 9,90 лв. Можете да ни поръчате да организираме Вашето празненство, бизнес обяд или среща, като и да приготвим кетъринг и да го доставим до където пожелаете.

ресторант Уно

Всеки ден можете да обядвате на блок-масата в ресторант Уно

 

Ако сте ни пропуснали, сега е моментът да дойдете !

 

Основният салон на ресторант Уно


 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg