Търси се Светослав Караджов

 Не сме предполагали, че ще пишем подобна статия в нашия сайт, но животът ни предлага всякакви изненади. С нашия екип се свърза Милена Илиева на 25 години (имената на дамата са променени по нейна молба).

До преди половин година тя епизодично е практикувала „най-древната професия”, за да успее да завърши магистърската си програма в частен университет в София. Един от последните мъже, с които е била, е бил нещо специално за нея – и в чисто сексуално и в емоционално отношение. Ето и откъси от писмото на Милена:

„…Той идва при мен само два пъти, но ме караше да се чувствам специална  …  Не ме третираше като парче плът, която притежава за час, а като истинска дама. Това наистина ме трогна  …  При втория сеанс мъжът поиска да правим секс без презерватив – нещо което никога не съм си позволявала  поради рискове от болести и нежелана бременност. Разбира се отказах, макар че ми се искаше да пробваме…точно с него. Мъжът, обаче, предложи сума, която щеше да ми позволи да доплатя остатъка от таксата си за образованието и да започна да работя нормална работа. Съгласих се…

Не знам защо, но господинът не потърси повече услугите ми. Сигурно щях да забравя случката, ако по-късно не бях разбрала, че съм бременна. В периода на забременяване не съм имала интимен партньор в живота си, а всички клиенти, освен него, са ползвали презерватив.Знам че звучи глупаво, но реших да потърся господина. Единствената информация, която имам, е, че се казва Светослав Караджов и е родом от Видин, но в момента живее в София – на около 27-28 години (естествено, не мога да съм сигурна дори дали това е истина). Не пазя телефонния номер, от който ме е търсил… а друга „следа” нямам. Затова реших да пиша на вашия  сайт, защото знам, че се посещава от много необвързани мъже и жени”.

Сигурно щях да забравя случката, ако по-късно не бях разбрала, че съм бременна.

Ами, това е накратко. Светослав Караджов, ако четеш това, обади ни се… ако ти стиска. Все пак всеки трябва да си носи отговорността.


 

P.S. Тази публикация е шега и не отговаря на истината. Благодарим на Таня Иванова, че ни помогна да я направим и на Светослав Караджов за чувството за хумор.  Ако искаш и ти да скроиш шега на свой необвързан приятел, отиди на страница “усмихни приятел”.

Останалата част от съдържанието на сайта SpeedDating3.com  е напълно сериозна. Запознай се с формата Speed Dating и разкажи на приятелите си за нас.

 

снимка: exey

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg