Калин Бранков – идеалният мъж за българката

През последните три месеца отделихме доста време и ресурси за един социален експеримент, който ни помогна да разберем по-добре „какво искат жените”. Ако не следиш блога ни, ето накратко историята:

Решихме да намерим идеалния мъж за жените в България. За целта събрахме от интернет информация за 150 произволни мъже, които към момента живеят в София. Малко е плашещо, но срещу 150 лева трима студенти успяха да изровят от информацията в интернет следните данни за всеки от господата: снимка, имена, години, родно място.

След това наехме агенция, която проведе изследване сред 10 000 жени, живеещи в големите градове в цяла България. Жените трябваше да направят своята лична класация „топ 5” сред сто и петдесетте профила, които им предоставихме. Съответно мъжете получаваха различен брой точки за 1-во, 2-ро, 3-то, 4-то и 5-то място. Накрая сумирахме точките на всички господа и бяхме изненадани – победителят имаше 40% повече точки от втория в класирането.

Дами и господа, за нас е чест да обявим резултатите от нашето проучване. 10 000 жени казаха тежката си дума:

 

Биене на барабани…

Напрежението се покачва…

Най-желаният мъж в България е…

Калин Бранков на 21 години от София.

 

Ако някой от Вас познава Калин Бранков, нека да му предаде да се свърже с нас. Искаме да направим специално интервю, което ще публикуваме тук. Освен това трябва да му предадем около 30 телефонни номера и две предложения за брак от участничките в анкетата. Честито!

P.S. Тази публикация е шега и не отговаря на истината. Благодарим на Ася Бранкова, че ни помогна да я направим и на Калин Бранков за чувството за хумор. Вероятно ти наистина си най-желаният мъж в България, но ние не сме събирали информация в интернет и не сме правили проучване. Ако искаш и ти да скроиш шега на свой необвързан приятел, отиди на страница “усмихни приятел”.

Останалата част от съдържанието на сайта SpeedDating3.com е напълно сериозна. Запознай се с формата Speed Dating и разкажи на приятелите си за нас.

 

снимка: notsogoodphotography

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg