Добринка Георгиева – най-харесваната жена в България

През последните три месеца отделихме доста време и ресурси за един социален експеримент, който ни помогна да разберем по-добре какви жени харесват българите. Ако не следиш блога ни, ето накратко историята:

Решихме да намерим идеалната жена за мъжете в България. За целта събрахме от интернет информация за 150 произволни жени, които към момента живеят в София. Малко е плашещо, но срещу 150 лева трима студенти успяха да изровят от информацията в интернет следните данни за всяка от дамите: снимка, имена, години, родно място.

След това наехме агенция, която проведе изследване сред 10 000 мъже, живеещи в големите градове в цяла България. Мъжете трябваше да направят своята лична класация „топ 5” сред сто и петдесетте профила, които им предоставяхме. Съответно жените получаваха различен брой точки за 1-во, 2-ро, 3-то, 4-то и 5-то място. Накрая сумирахме точките на всички дами и бяхме изненадани – победителката имаше 40% повече точки от втората в класирането.

Дами и господа, за нас е чест да обявим резултатите от нашето проучване. 10 000 мъже казаха тежката си дума:

Биене на барабани…..

Напрежението се покачва….

Най-харесваната жена в България е….

Добринка Георгиева на 18 години, родом от с. Тополово, в момента живее в София.

Ако някой от Вас познава Добринка Георгиева, нека да й предаде да се свърже с нас. Искаме да направим специално интервю, което ще публикуваме тук. Освен това трябва да й предадем около 60 подаръка и две предложения за брак от участниците в анкетата. Честито!

P.S. Тази публикация е шега и не отговаря на истината. Благодарим на Галина Димитрова, че ни помогна да я направим и на Добринка Георгиева за чувството за хумор. Вероятно ти наистина си най-харесваната жена в България, но ние не сме събирали информация в интернет и не сме правили проучване. Ако искаш и ти да скроиш шега на свой необвързан приятел, отиди на страница “усмихни приятел”.

Останалата част от съдържанието на сайта SpeedDating3.com е напълно сериозна. Запознай се с формата Speed Dating и разкажи на приятелите си за нас.

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg