В България е срамно да си необвързан

Много се чудихме как да подходим към тази тема и накрая решихме да го изкрещим в прав текст – в България е срамно да си необвързан.

Има страхотни, красиви, интелигентни, успели  хора, които идват на наши събития, но леко ги е срам да споделят къде отиват, оглеждат се да не би в заведението да има познати, сковани са и си мислят „до къде пропаднах”. Подобно е и положението със сайтовете за запознанства – първо се регистрираш без снимка, разузнаваш, после се престрашаваш да напишеш няколко съобщения, но все пак ти е трудно да излезеш от анонимност. Затова повече от половината профили в сайтовете за запознанства са без снимки.И не защото на хората не им е интересно и не се забавляват, а защото постоянно си мислят „Какво ще кажат другите?”.

Нима  има нещо по-естествено от това да искаш да се запознаваш, флиртуваш и забавляваш с други необвързани? Нима е срамно, че не си се обвързал с господин/жа Тотално Неподходящия/ата, само защото „ти е време”?  Наистина ли хората ще продължават да плащат „хорски данък” вместо да се наслаждават на своя статус „single”.

Да, начинът на живот и  на общуване се е попроменил и е време да го приемем. Преди 70 години хората са имали много по-малък социален кръг и тогавашното събитие за необвързани е било хорото на мегдана. Всеки е отивал там наперен, предрешен и горд.  Сега е трудно да съберем 300 000 необвързани в София да играят Елениното пред НДК . Затова го правим с различни клубове, сайтове и събития. Дали ще дойдете наперени, предрешени и горди или ще се оглеждате като престъпници зависи само от вас.

Смятаме , че е абсурдно да се срамуваш, че си необвързан! И затова имаме кратък призив – СТИГА!

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg