Workshop: Флирт и свалки

Флирт и свалки
 
 

Научи най-важното за свалките и флирта от реални хора като теб, които споделят своите желания и опит!

 

 

Реалните истории и предпочитания на хора от срещуположния пол са безценен учител. Затова създадохме събитие, на което можеш да учиш от опита на другите участници и да споделиш своите предпочитания. Впусни се в едно приключение, където ще срещнем мъжката и женската гледни точки за флирта и свалките и ще ги преплетем в оживена дискусия.

 
Програма:

1. Как да се харесаме на срещуположния пол: Какво ви прави впечатление при първи контакт с човек от срещуположния пол? Какво е най-важно за вас? На какво обръщате внимание? В коя част от тялото се заглеждате първо? Външният вид ли е най-важен? Примери, когато са ви направили наистина хубаво първо впечатление и когато първото впечатление е било ужасно.
2. Как да направим първата крачка: Какви са разликите, когато първата крачка се прави от мъж и от жена? Как може да ви спечели човек от срещуположния пол в заведение, в обща компания, в асансьора, непознат на улицата. Споделете най-успешните и най-неуспешни случки, когато са ви сваляли. Най-добри и най-лоши „откриващи фрази”.
3. Как да се държим, когатo ни свалят: Как реагирате, когато сте положително настроени към човека, който флиртува с вас? Как „отказвате”? Как бихте искали да ви отказват (на всички се случва понякога)? Как реагирате, когато ви откажат? Имало ли е случай, когато сте казали „не”, но в последствие сте си променили решението?
4. Бонус теми:

  • online флирт и свалки
  • въпроси и отговори (директни въпроси от участник към участник)

 
Кога: 12.10.2011 /сряда/ ; 19.00 – 22.00 часа
Къде: конферентна зала “Зала 73″ , ул. “Княз Борис 1″ No.73, гр. София
Кой: необвързани мъже и жени; минимум участници: 10, максимум участници: 24
Възраст: 25-39 включително
Как ще протече събитието:  За всяка тема от обявената тук програма ще следваме следния ред: Първо ще чуем мнението на всеки участник по темата (например: На какво обръщам внимание в мъжа при първа сеща, на какво не обръщам толкова и защо?); След като сме изслушали всички участници, ще се впуснем в обща дискусия по темата (дискусиите се водят от модератор, за да сме сигурни, че се изслушваме)

 
Как да се включиш:

Регистрирай се за това събитие от бутона по-долу.  Предварителната регистрация е задължителна.  Цената на билет за участие е 30 лв., краен срок за заплащане – 10.10.2011 или до изчерпване на местата.

 

 

Важно:

  • Допълнителните теми ще бъдат включени, само ако в рамките на събитието успеем да изчерпим темите от основната програма.
  • Поради естеството на събититието не можем да гарантираме равен брой мъже и жени.
SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg