Подарихте усмивки (1)

Публикувано в Блог, Малко, но от сърце | 0 коментари

Подарихте усмивкиСпомняте ли си този текст в описанието на някои от събитията ни: „5 лв. от всеки закупен билет за това събитие ще даряваме за благородна кауза – ще даваме отчет на няколко месеца в блога си“. Време е да дадем такъв отчет, защото вече дарихме сумата, която събрахме от събитията през пролетните месеци.

Ето на кого помогнахме – малко, но от сърце:

  • Дневен център за работа с деца с увреждания „Св. Мина“ – 200 лв. (В дневния център се полагат грижи за деца с физически и/или умствени увреждания. Хубавото е, че персоналът се стреми постоянно да развива центъра и свидетелство за това е наскоро изградената сензорна зала. Ако си любопитен, надникни във Facebook страницата им.
  • AIESEC – 100 лв. (AIESEC e най-голямата в света, изцяло управлявана от студенти неправителствена организация. Тя функционира в над 110 страни и се фокусира върху развитие на лидерски умения и международен обмен. Организацията развива дейността си в България от над 20 години. Повече за AIESEC можеш да разбереш на http://aiesec.bg/
  • Център за независим живот – 200 лв. (Центърът за независим живот е неправителствена, нестопанска организация на хора с увреждания. Организацията работи за промяна на държавната политика в сферата на уврежданията в България от 1995 г., като активно се застъпва за ценностите на независимия живот и прилагането на социалния модел на увреждането. Разбери повече на страницата им.)

Как избрахме организациите? За нас е важно средствата, които събираме благодарение на Вас, да спомогнат (макар и малко) за положителна промяна в обществото, а не да бъдат изразходвани за нечия частна вила. Затова даряваме парите на организации, които познаваме или с чиито членове сме работили по различни проекти. Искаме да Ви уверим, че в гореизброените организации има хора, които правят света по-добро място.

Благодарим Ви от името на тези, които усмихнате!

снимка: dotbenjamin

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg