Speed Dating: Секси миньончета

 
Нашите събития са предназначени за професионално ангажирани хора от различни сфери на бизнеса, администрацията и сферата на изкуството. Ако си интересен човек с динамичен начин на живот, това е чудесна възможност да изкараш приятна вечер, да общуваш с нови хора и да срещнеш някой специален. Включи се в приключението!

Тема: Защо мъжете харесват миньончета? Ние не можем да ти дадем отговор на този въпрос, но можем да ти предложим срещи с тях. Събитието е отворено за дами миньончета и господа, желаещи да се срещнат с тях.

Кога: 25.04.2013 /четвъртък/; 19:30 – 21:45

Къде: ирландски клуб Irish Harp, ул. Света София 7, София (зала на ниво -1)

Какво: Бързи запознанства

Продължителност на една среща: 6 минути

Код червено: Няма

Възрастови рамки: дами – от 24 до 34 години включително; господа – от 27 до 36 години включително.

Изисквания: да си необвързан

Цена: 30 лв. Kраен срок за заплащане – 23.04.2013 или до изчерпване на местата (местата за господа за това събитие са изчерпани). При регистрация ще имате възможност да въведете своя промо код, ако разполагате с такъв. 5 лв. от всеки закупен билет за това събитие ще даряваме за благородна кауза (ще даваме отчет на няколко месеца в блога си).

Как да се включиш: Предварителната регистрация е задължителна. Регистрирай се от бутона долу, а после заплати своя билет по избран от теб начин: банков превод, Epay, PayPal, Easy Pay, дебитна или кредитна карта.

Регистрация

 

 

*Запознай се с нашия Етикет за облекло и поведение.

 

Събитието се провежда с любезното домакинство на Irish Harp.

 

 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg