Румен, Радослава и мачмейкинг!

Публикувано в Блог, Разни | 4 коментари

Румен, Радослава и мачмейкинг!Голямата новина около нас е, че екипът на SpeedDating3 става малко по-голям и много по-готин! От началото на юли към нашите редици се присъединиха Румен и Радослава (известни още като R&R :)

Какво се променя?

Подготвяме старта на нов проект – мачмейкинг. Мачмейкингът или модерното сватовничество съществува по света повече от 20 години. Това е персонална услуга, която цели намирането на подходящ партньор за дългосрочна връзка. След интервю с психолог и обучения на тема човешки взаимоотношения, мачмейкърът организира срещи между двойки, които имат най-голям шанс за създаване на успешна връзка/семейство. Румен и Радослава са инвестирали повече от година, за да създадат качествена услуга, която ще можем да ти представим съвсем скоро. Те съчетават най-доброто от световния опит в областта със свои иновативни идеи. Освен това Румен и Радослава водят заедно със себе си и екип от психолози, специализирани в консултации и обучения в областта на взаимоотношенията между половете.

Новите членове на екипа ще ни помогнат да разширим и обхвата на събитията, които вече организираме – Speed Dating и Sexy & Single Party! Първата стъпка в тази насока ще направим на 02.август с организирането на първото Sexy & Single Party в Бургас. Постепенно Румен и Радослава ще поемат кормилото на Speed Dating събитията и в София.

Какво остава същото?

Нашата мисия си остава същата – да сближаваме хората. Продължаваме да работим с ентусиазъм и желание да помагаме за създаването на плодотворни връзки и хармонични взаимоотношения. Всяка усмивка на участник в наше събитие, всяка ново познанство, всяка вест за сериозна връзка или зачестяващите напоследък новини за сватби ни зареждат много и ни помагат да преодоляваме трудностите по пътя!

снимка: pinksherbet

4 коментари

 1. Нестандартна, интересна, смислена и пълноценна вечер…само част от
  позитивите.
  Бързо се отпуснах и разкрепостих и мога да кажа, че се забавлявах многo.

  Намерете точният и коректен начин, да разчупите стереотипите и мисленето
  на хората… така ще ги привлечете.
  Жестоко е това, което правите….. Дерзайте пичове

  ( San Antonio dixit).
  Павел

  • Единственото, което можем да кажем в отговор е, че такива моменти и такива оценки за това, което правим, са най-добрия ни мотиватор да продължаваме все по-нататък в тази посока! Благодарим от все сърце, Павле!

 2. Защо слагате възрастова граница ? Помислете и за хората над 45-50-55!

  • Здравей Ирена,
   Това е един въпрос, който получаваме все по-често напоследък. В последно време разширихме обхвата на възрастовите групи с по 2-3 години и в двете посоки и възнамеряваме да продължаваме в тази посока. Но за съжаление това разширяване не е лесно, тъй като интересите от срещи с необвързани от другия пол след определена възраст започват да се различават чувствително между жени и мъже. А все пак осъществяването на Бързи Срещи изисква да има приблизително равен брой участници и от двата пола. :)
   Точно затова от почти една година подготвяхме нашия най-нов проект “Мачмейкинг – модерното сватовничество”, който отговаря на тези нужди и дава възможност за индивидуален подход към особеностите и изискванията на всеки участник. През октомври вървят срещите с пилотната група участници (до 50 човека), за да можем да дошлифоваме процеса заедно с нашия екип от консултанти – психолози. През ноември вече започваме и с по-мащабна кампания за широко промоциране на този нов проект като възможност за най-различни хора да си намерят дългосрочен партньор.
   Повече информация по темата можеш да намериш на нашия сайт в раздел Мачмейкинг или ако ни изпратиш мейл на info@speeddating3.com, че се интересуваш да научиш повече за проекта “Мачмейкинг”.
   Приятен ден
   Радослава и Румен

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg