Криси, Цвети и захарният памук

Публикувано в Блог, Разни | 0 коментари

Пишем с няколко новости около екипа на SpeedDating3:

В средата на месец септември Криси взе решение да се отправи към нови предизвикателства и вече няма да бъде част от екипа на SpeedDating3. Тя е част от нашия отбор от самото начало и един от главните „виновници“ за развитието на Бързи Срещи (Speed Dating) в България.

Искаме да благодарим на Криси за цялата енергия и сърце, която вложи в работата си, и да й пожелаем много успехи в следващите начинания (в което не се съмняваме). Сигурни сме, че каквото и да прави, тя ще продължи да сближава хората!
 

Ако сте участвали във вълнуващите ни партита (под кодовото име Sexy & Single Party), вече познавате Цвети! Новината около нея е, че от началото на септември тя се включи активно и в организацията и провеждането на Speed Dating събитията ни. Пожелаваме й много щастливо събрани двойки! Ето какво ни разказа тя за себе си:

„Здравей, аз съм Цвети! Имам слънце в очите, морски вълни в краката, пролетните бури в глава и захарен памук в ръката. Обичам живия контакт с хората, да намирам нови приятели и местенца, но освен динамиката обичам понякога да мързелувам някъде сред природата.

Най-зареждащо е да си обграден от щастливи хора, за това често се разхождам с четка и боички и рисувам усмивки в сърцата на хората.“

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg