Етикет за облекло и поведение

 

Speed Dating събитията, които SpeedDating3 организира, се посещават от хора с добро образование и обноски, които очакват да срещнат други хора като тях. С популяризирането на формата ние държим да запазим и качеството на събитията и контактите, които се създават – било те интимни, приятелски или бизнес. Запознай се с етикета ни за облекло и поведение и прецени дали събитията са подходящи за теб. Ако участваш, е важно да се придържаш към приетите правила

При неспазване на етикета, може да бъде отказан достъп на участник до събитието.

 

ОБЛЕКЛО: Елегантното облекло е предпоставка за по-успешно представяне на всяка една среща. Старанието да изглеждаш добре и да правиш отлично впечатление, неминуемо се забелязва в среда от непознати. Съветваме господата да спрат избора си на подходяща риза, елегантен панталон и обувки. Ако стила ти е по-неофициален, можеш да дойдеш и с дънки, но бъди елегантен. Съветът ни към дамите – подчертайте красотата си. При влизане в заведението има възможност за оставяне на връхната дреха на обособено място.

ОТНОШЕНИЕ: Държим на позитивното отношение и добрия тон при разговорите по време на срещите. Все пак се събираме, за да изживеем нещо приятно и различно, да разтоварим от напрегнатото ежедневие, да срещнем интересни нови хора.

ЗАКЪСНЕНИЯ: Тъй като Speed Dating събитията започват след като всички участници са се събрали, очакваме твоето обаждане, ако закъсняваш или си възпрепятстван да присъстваш. Събитието започва в уречения час, за да следваме времевите рамки. Ако пристигнеш след започване на събитието, няма да може да се включиш.

СОЦИАЛНОСТ: Speed Dating е преди всичко социално събитие. Преди старта на срещите, по време на почивката по средата на събитието, както и след края на срещите, при неформалните разговори, препоръчваме запознанство и с представителите и на двата пола, включване в общите разговори и комуникация с всеки. Участници, които се изолират от останалите присъстващи, не създават добро впечатление – затова окуражаваме всички да се включват в разговорите.

КОНСУМАЦИЯ: В цената на събитието няма включена консумация, поради разлики в предпочитанията. В заведенията, с които работим, участниците са на свободна консумация, която се заплаща на място към самото заведение.

РАЗМЯНА НА КОНТАКТИ: Да поискаш контакт от човек от срещуположния пол или да му предложиш своя е против правилата на събитието.

 
 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg