Вместо коледна картичка

 

Скъпи приятели,

Ето че през 2013 година светът продължава – с всички свои радости, предизвикателства, весели моменти и мрачни настроения. Такъв, какъвто си струва да се живее – пъстър и интересен. Пиша този поздрав малко по-късно, за да напомня, че за здравето, добротата и обичта не трябва да се сещаме само за 10 дни в края на годината.

ПОЖЕЛАНИЯТА

Обичайте. Не, няма да се уморим да го повтаряме. Не се хабете в безплодни борби и омраза. Бъдете добри към съседа, към близките си, към намръщените чиновници (знаем, че е трудно), към случайния непознат… Слагайте щипка обич във всичко, което правите.

Помагайте. Струва си!

Усмихвайте се. Лесно е и прави чудеса. Не забравяйте да отделяте енергия за нещата, които Ви правят истински щастливи. В противен случай сме хамстер в колело.

Бъдете здрави. Обръщайте внимание на начина си на живот, на хранене, на почивка. Никой няма да го направи вместо Вас.

БЛАГОДАРНОСТИТЕ

Към участниците в нашите събития – Благодаря Ви за доверието. Усмивките Ви ни зареждат и ни дават сили да продължаваме напред. Благодаря, че сте отворени, открити и търсещи – че предпочитате да участвате в приключенията, вместо да стоите отстрани и да наблюдавате какво ще стане.

Към партньорите ни – Благодаря Ви за подкрепата. Ние сме много малка организация и без Вашата помощ нямаше да можем да правим това, заради което ни има – да сближаваме хората. Благодаря, че сте част от пътешествието.

Към екипа – Криси, Лора, Цвети и Вили, благодаря за цялата енергия, която влагате в това, което правим. За сърцето и професионализма. За вярата, въпреки трудностите. Благодаря Ви за всичко.

 

РАВНОСМЕТКАТА

Радвам се, че за момента имаме възможността да правим нещата, които смятаме за правилни, а не нещата, които пазарната обстановка или криви интереси налагат. Вярвам, че с труда си помагаме!

ПОЗИТИВНИЯТ КРАЙ

За 2063 година пожелавам все още да имаш приятелка, на която можеш да се обадиш и да кажеш: “Дърта коза такава, кога ще излезем да потрошим пенсията?” :)

Наслаждавайте се на живота,
Светльо

 

P.S. Искам да напомня, че все още тече кампанията по набиране на средства за един от младите хора на България, които се борят за позитивна промяна в страната си. Стани една от кометите на Камен:
http://kamensarafov.com/

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg