Напиши писмо

Представи си, че пишеш писмо на човек от срещуположния пол. Не знаеш кой! Може би е красавица или изискан джентълмен; може би е някой, който има нужда от подкрепа; може би е твоята бъдеща половинка…

Какво би написал, ако не знаеш кой ще прочете писмото ти? Какво ще е посланието ти, ще разкриеш ли нещо за себе си, ще попиташ ли нещо? Включи се в това приключение!

 

Как да изпратиш писмото си?: Напиши своето писмо и ни го изпрати чрез формата в долната част на тази страница (краен срок 13.02.2013 в 11,00 часа сутринта).

До кого ще стигне писмото ти?: На 14.02.2013 организираме парти за необвързани в София. Ще дадем писмото ти на някой от срещуположния пол, който присъства на партито. Няма да знаеш на кой!

Какво да включиш в писмото си?: Текстът, форматът и дължината на самото писмо са напълно свободни. Единственото условие е да не обиждаш никого.

ВАЖНО: Ако искаш получателят на писмото да се свърже с теб, остави контакт за връзка в края на писмото (не е задължително). Имай предвид, че този контакт може да попадне в различни ръце – затова ти препоръчваме да си направиш имейл специално за случая или да оставиш някой, който не ползваш толкова често.

Има ли още изненади?: Има! Ако искаш, можеш да станеш „Властелин на писмата“ на самото парти. Ще разговаряш с хората, които искат да си вземат писмо, ще взимаш писма, написани по време на самото парти и ще се забавляваш в приятна атмосфера! Ще изберем една дама и един господин от всички желаещи, които ще получат безплатна покана за партито и ще бъдат пазители на писмата!

[si-contact-form form='24']

 

снимка: karismafilms

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg