Speed Dating регистрация 3/3

Регистрационната Ви форма бе приета успешно. За да завършите регистрацията си, моля закупете билет за събитието по един от описаните по-долу начини. Ако в момента нямате готовност да заплатите, копирайте адреса на страницата, за да се върнете на нея по-късно. Мястото Ви за събитието ще бъде запазено в момента, в който получим плащането Ви.

 

Цената на поканата за събитието е 30 лв/ 15 eur.

Мoжете да заплатите чрез банков превод, вноска на каса в Райфайзен банк, Easy Pay, Epay, PayPal или банкова карта. Ще получите поканата си на посочения от Вас email, след като получим плащането Ви.

 

Плащане чрез Easy Pay: Можете да заплатите за наше събитие във всички обекти на Easy Pay  с изключение на тези в бензиностанции OMV и куриерската фирма Econt. Кажете на служителя, който Ви обслужва, че типът плащане е „Превод по микросметка с идентификатор КИН”. Задължително попълнете следната информация в “основание за плащане” “Събитие (датата на събитието) – (име и фамилия)”
Преведете сумата на следната микросметка:
КИН: 2781073545

 

Плащане чрез ePay: Ако плащате чрез ePay акаунт, задължително изберете “email” от падащото меню “Информация, която получателят ще види за Вас” (aко сте се регистрирали с различен email адрес, моля да ни уведомите на info@speeddating3.com). Системата поддържа плащане чрез карти с логото на MasterCard или Visa.

 

Плащане чрез PayPal: Ако плащате чрез PayPal акаунт, задължително попълнете вашето име и email в полето “Add special instructions to merchant”. Системата поддържа плащане чрез карти с логото на MasterCard, Visa и American Еxpress. Всички указания са на английски език. Заплащането се извършва в евро при цена 15 EUR.


 

Плащане чрез банков превод или вноска на каса в Райфайзен банк: При плащане с банков превод задължително попълнете следната информация в полето “основание за плащане” “Събитие (датата на събитието) – (име и фамилия)”
Преведете сумата в лева на следната сметка:
Райфайзен банк
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG32RZBB91551035467706
Титуляр: ИМДИ ЕООД

 

 

 

 

 

 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg