Sexy and Single Party III

TEMA: Природните стихии!

Овладей стихиите
 

SpeedDating3 и Morgan’s Bar подготвят среща на природните стихии в третия епизод от серията „Sexy & Single Party”. След чудесните отзиви от първите две събития с нетърпение очакваме да се съберем отново. Ако си Singlе&Sexy, зареден с настроение и готов за хубава музика, те предизвикваме да овладееш стихиите!

Бъди в стихията си: Кой елемент те описва най-добре – въздух, вода, огън или земя? Разбери повече за четирите елемента тук и ни подскажи малко за себе си:

  • Ако твоят елемент е въздух, носи дреха или аксесоар в бяло.
  • Ако твоят елемент е вода, носи дреха или аксесоар в синьо.
  • Ако твоят елемент е огън, носи дреха или аксесоар в червено.
  • Ако твоят елемент е земя, носи дреха или аксесоар в зелено.

Изправи се срещу „Петата стихия“: На партито петата стихия ще се материализира като красива дама, която ще бъде двигател на купона. Чрез нея можеш да изпратиш бележка, послание или питие. Помоли я да те представи на някого, но внимавай, защото тя е най-силната и непредвидима стихия. Може да покани на среща някого от твое име без въобще да подозираш. Или пък да ти уреди такава. Тя винаги е в стихията си!

Намери своята половинка: Всеки участник в партито ще получи част от предмет, а другата част от предмета ще бъде дадена на някой от противоположния пол (например: всяка дама получава гайка, а всеки господин – болт). Трябва да намериш в кого е другата половина от предмета ти! Първите, които намерят „своята половинка”, получават по безплатен шот на бара.

Седни на „Масата на истината”: Изтегляш си карта, на която има въпрос, и трябва да отговориш искрено. Ако разкриеш част от себе си, ще чуеш какво имат да споделят останалите на масата. А за най-смелите имаме карти с „действия“.

Ела на „Гореща среща” Можеш ти да поканиш някого или теб да те поканят, или петата стихия да си избере участници. Горещите срещи траят 6 минути и се провеждат на специална маса в бара. Преди да седнеш на масата, няма да знаеш каква е изненадата. Срещата може да е със затворени очи; или без разговори, а само с рисуване; или нямаш право да казваш нищо, ако не те попитат; или… каквото още ни хрумне.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Виж малко снимки от първото парти тук и побързай да си резервираш място.

Запиши си : 11.октомври.2012, 20:00 часа

Къде: клуб Morgan’s Bar, бул. Александър Стамболийски 41, София

Барът на капитана

Възрастови рамки: 18+
Етикет за облекло (dress code): Виж “Бъди в стихията си” по-горе (може да имаш дреха или само аксесоар в съответния цвят)

Вход:

  • 5 лв. с предварителна резервация от тук (не изисква предварително заплащане) и при спазване на етикета за облекло
  • 10 лв. на място или при неспазване на етикета за облекло

Резервирай си място сега! 
 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg