Бързи срещи (Speed Dating): Живея здравословно!, 26.09.2013

Нашите събития са предназначени за професионално ангажирани хора от различни сфери на бизнеса, администрацията и сферата на изкуството. Ако си интересен човек с динамичен начин на живот, това е чудесна възможност да изкараш приятна вечер, да общуваш с нови хора и да срещнеш някой специален. Включи се в приключението!

Тема: Ако обръщаш внимание на начина, по-който живееш (храна, движение, навици и т.н.), и за теб е важно човекът до теб да го прави, това събитие е точно за теб!

Възрастови рамки: дами – от 25 до 35 години включително; господа – от 28 до 38 години включително.

Кога: 26.09.2013 /четвъртък/; 19:30 – 21:45 ч.

Къде: клуб “Morgan’s Bar”, бул.”Александър Стамболийски” 41, София

Какво: Бързи срещи (Speed Dating)

Продължителност на една среща: 6 минути

Изисквания: да си необвързан

Цена: 30 лв. Kраен срок за заплащане – 25.09.2013 или до изчерпване на местата. Местата за господа за това събитие са изчерпани.

При регистрация ще имате възможност да въведете своя промо код, ако разполагате с такъв. 5 лв. от всеки закупен билет за това събитие ще даряваме за благородна кауза (ще даваме отчет на няколко месеца в блога си).

Как да се включиш: Предварителната регистрация е задължителна. Регистрирай се от бутона долу, а после заплати своя билет по избран от теб начин: банков превод, Epay, PayPal, Easy Pay, дебитна или кредитна карта.

Регистрация

 

 

*Запознай се с нашия Етикет за облекло и поведение.

 

 

Събитието се провежда с любезното домакинство на Morgan’s Bar:

Morgan's bar

 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg