Speed Dating (Бързи срещи): Обичам да спортувам и живея активно!, 28.08.2013

Нашите събития са предназначени за професионално ангажирани хора от различни сфери на бизнеса, администрацията и сферата на изкуството. Ако си интересен човек с динамичен начин на живот, това е чудесна възможност да изкараш приятна вечер, да общуваш с нови хора и да срещнеш някой специален. Включи се в приключението!

Тема: Това събитие е за хората, които живеят активно. Искаме да срещнем участници, които обичат да са в тонус – спортуват любителски, ходят на фитнес, бягат в парка, ходят от време на време да плуват, потят се в зумба салоните :) или се занимават с нещо друго. Ако се припознаваш в горното описание или искаш човекът до теб да е такъв – заповядай!

Възрастови рамки: дами – от 24 до 34 години включително; господа – от 27 до 36 години включително

Кога: 28.08.2013 /сряда/; 19:30 – 21:45

Къде: клуб “Morgan’s Bar”, бул.”Александър Стамболийски” 41, София

Какво: Бързи запознанства

Продължителност на една среща: 6 минути

Изисквания: да си необвързан

Цена: 30 лв. Kраен срок за заплащане – 27.08.2013. При регистрация ще имате възможност да въведете своя промо код, ако разполагате с такъв. 5 лв. от всеки закупен билет за това събитие ще даряваме за благородна кауза (ще даваме отчет на няколко месеца в блога си).

Как да се включиш: Предварителната регистрация е задължителна. Регистрирай се от бутона долу, а после заплати своя билет по избран от теб начин: банков превод, Epay, PayPal, Easy Pay, дебитна или кредитна карта.

ВАЖНО! Всички места за това събитие са изчерпани.

 

 

*Запознай се с нашия Етикет за облекло и поведение.

 

 

Събитието се провежда с любезното домакинство на Morgan’s Bar:

Morgan's bar

 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg