Бързи срещи (Speed Dating): Обичам музиката! 21.11.2013

Нашите събития са предназначени за хора с динамичен начин на живот, добро образование и интересни професии. Това е чудесна възможност да изкараш приятна вечер, да общуваш с нови хора и да срещнеш някой специален. Включи се в приключението!

Тема: Понякога те вдъхновява, понякога те кара да „избухнеш“, понякога те успокоява, понякога те усмихва,понякога те натъжава, понякога те връща в миналото, понякога те кара да мечтаеш за бъдещето… Това е музиката – истинска и силна! Ако я обичаш, заповядай на Бързи срещи (Speed Dating) с тема „Обичам музиката“!

Възрастови рамки: дами – от 25 до 35 години включително; господа – от 28 до 38 години включително.

Кога: 21.11.2013 /четвъртък/; 19:30-21:45 часа
Къде: ирландски клуб Irish Harp, ул. Света София 7, София (зала на ниво -1)

Какво: Бързи срещи (Speed Dating)

Продължителност на една среща: 6 минути

Изисквания: да си необвързан

Цена: 30 лв. Kраен срок за заплащане – 19.11.2013 или до изчерпване на местата. (Всички места за това събитие са запълнени.) При регистрация ще имате възможност да въведете своя промо код, ако разполагате с такъв. 5 лв. от всеки закупен билет за това събитие ще даряваме за благородна кауза (ще даваме отчет на няколко месеца в блога си).

Как да се включиш: Предварителната регистрация е задължителна. Регистрирай се от бутона долу, а после заплати своя билет по избран от теб начин: банков превод, Epay, PayPal, Easy Pay, дебитна или кредитна карта.

ВАЖНО: Всички места за това събитие за изчерпани.

 

 

*Запознай се с нашия Етикет за облекло и поведение.

 

Събитието се провежда с любезното домакинство на Irish Harp.

 

 

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg