Speed Dating: Спортист търси жена, 29.03.2012

 
Важно: Събитието е отменено. Съжаляваме за причиненото неудобство.
 
 
Speed Dating  за спортни натуриСъвместно събитие с MyTeam.bg: Всички регистрирани потребители на MyTeam.bg получават 25% отстъпка от цената на поканата.

Кога: 29.03.2012 /четвъртък/; 20.00 – 22.15

Къде: клуб “Mascara”, ул.”Георги С. Раковски” 113, София

Какво: Бързи запознанства
 
 
Тема: Спортист си търси жена: Ако си спортна натура или обичаш спортните натури, това събитие е специално за теб. Искаме да съберем активните хора, защото именно спортът помага да сме по-здрави и по-усмихнати. Speed Dating = Интересни хора + усмивки + флирт + любов! Приеми нашето предизвикателство и участвай. Събитието се осъществява съвместно с:

MyTeam.bg
 
 
Продължителност на една среща: 5 минути

Ела с приятел: За това събитие са налични само двойни покани. Една двойна покана важи за една дама и един господин. Поканата не може да бъде използвана самостоятелно или от двама души от един и същи пол. Наличието на двойни покани гарантира равния брой мъже и жени на събитието, а и винаги е по-весело да участваш с приятел/ка.

Възрастови рамки: дами – от 20 до 30 години включително; господа – от 20 до 30 години включително

Изисквания: Да си необвързан.

Цена:

  • За членовете на MyTeam.bg: 30 лв. за двойна покана. (при регистрация ще имате възможност да въведете кода, който сте получили от MyTeam.bg).
  • Редовна покана: 40 лв. за двойна покана

Kраен срок за заплащане – 27.03.2012 или до изчерпване на местата.

Как да се включиш: Предварителната регистрация е задължителна. Регистрирай се от бутона долу, а после заплати своя билет по избран от теб начин: банков превод, вноска на каса в банка, Epay, PayPal, Easy Pay, дебитна или кредитна карта.

Регистрация

 

 

Събитието се провежда с любезното домакинство на клуб Mascara:

клуб Маскара е домакин на Speed Dating

SpeedDating3 порасна и се премести на нов сайт - ClubR.bgwww.ClubR.bg